jueves, 17 de septiembre de 2009

Split i finalment Dubrovnik



Després de descartar les illes Cornudes, també conegudes com illes Crocanti, per a necesitar un dia sencer per a veure-les i perquè estava mes bona la copa de maduixes amb nata, vam agafar un autocar cap Split, adeu Zadar.


Al arribar al nostre destí, van aparèixer de tots els racons, gent oferint-nos habitacions a casa seva. Com no, l'Alex no podia dir que no i em vaig tenir que imposar. El gat de Shrek, estaria encantat de trobar algú com l'Alex a les seves aventures.


Tot seguint la guia, vam acabar a un piset de unes gitanes, que després de veure que 150€ no pagariem per la seva suite de luxe, ens van enviar a una espècie de hostal deixat de la ma de Deu. Nosaltres erem els únics clients, i teniem internet, cuina i televisió. Ens van dar la clau i van marxar. Tot i les meves queixes, vam acabar veient Dirty Dancing, segons l'Alex, en honor al Patrik.


Van acabar apareixent quatre espanyols mes, una mica extranys, però que tenien clara una cosa, volien veure el partit del Madrid. Quina llàstima que no trobéssin on fer-ho.


Split es una ciutat molt curiosa. La part antiga, està construida sobre un palau romà. Es poden veure encara moltes parts d'aquest. Altres parts, han estat utilitzades com a parets de les cases que s'han anat edificant posteriorment. Es la ciutat que mes ens ha impactat fins el moment.


El dimarts, passejant per la ciutat, l'Alex va estar fent amigues. Unes noies que sortien de l'escola, van estar explicant-nos com es deien varies paraules en croat, os podeu imaginar que la majoria de elles eren menys que útils, i millor no emprear-les en públic. Tot i això, l'Alex va estar preparant camí, per si algún dia decideix venir a fer de professor per aquí.


Autocar cap a Dubrovnik. Després de caminar una bona estona de l'estació fins a la ciutat antiga, aconseguim arribar al hostal que haviem escollit. No tenen habitacions però ens envien a una casa particular, on els sobra una habitació. Deixem les motxiles i baixem a veure el partit del Barça.


Hora d'anar a dormir, demà mes.

6 comentarios:

  1. Veig que el partir del Madrid no... però el partit del Barça sí...
    Estic totalment d'acord amb l'Àlex respecte al Patrick, millor fer un homenatge a tant distinguit actor que veure un partit de fútbol.
    Ferri, tens raó en una mà hi ha "Deu" dits.
    Disfruteu de les comoditats! perqué potser ben aviat ja no podreu un cop us endinseu més a l'Est.

    Una forta abraçada,

    Artur

    ResponderEliminar
  2. como tiene ke ser...y si hubieran encontrado donde ver el madrid, les kitais la antena y ale xDDDD

    ResponderEliminar
  3. O sigui que al final vau acabar dormint en una casa particular igualment :-)
    I el menjar què, ja esteu a dieta d'arrós o encara no?

    ResponderEliminar
  4. uff sort que de tan en tan escribiu en català. Espero que us segueixi anant tan bé com fins ara. Sembla que fos ahir que vau marxar. Em preguntu qui us fa les fotos. Heu alquilat un càmera? ;)
    Per cert, avui juga la sel·lecció de bàsquet (semis) i el barça de nou (vs At. Madrid).
    "el rei dels ludòpates"

    ResponderEliminar
  5. Marta, no era una casa particular, era un hostal desolat.
    Bernat, el barsa l'hem pogut veure.

    ResponderEliminar
  6. Quins cracks esteu fets!!!

    Lo de les gitanes i la casa per 150€ potser incloia altres 'serveis' xDDDD


    Salut!!

    ResponderEliminar